Join our team!

Vacature topstylist(e) zowel parttime als fulltime

Hi hairlover ! Ligt jouw passie ook bij het knippen en het kleuren?

Volg je de laatste fashion trends op de voet en vind je het tof om betrokken te zijn bij onze klanten en hen te verrassen met haar dat helemaal bij hun past? Sta je open voor trainingen en ontwikkelingen? Ben je ambitieus, open minded, sociaal en ben je op zoek naar een veelzijdige job? Dan willen wij jou graag leren kennen.

App ons dan jouw motivatievideo.
Ja, je leest het goed! Graag willen wij echt kennis met jou maken en we vragen je dan ook een video met je telefoon op te nemen.

In deze motivatievideo vertel je ons wie je bent, waar je vandaan komt maar nog veel belangrijker: waar jij blij van wordt, waar jij ’s ochtends graag je bed voor uitkomt, wat jij ons kunt bieden en wat jou uniek maakt. Wij maken graag kennis met je!

Nadat je ons je motivatievideo hebt gestuurd ontvang je binnen 24 uur van ons een bevestigingsbericht. Aan de hand van je video zullen wij vervolgens contact met je opnemen.

App je motivatie video naar 06 51 14 54 82

Onze voorkeur gaat uit naar een videomotivatie maar we begrijpen ook, dat niet iedereen zich gemakkelijk voelt om op deze manier te solliciteren. Vind je het toch fijner om een motivatie mail (met recente pasfoto) te sturen?

Mail deze dan naar info@kapsalonzoess.nl