Leer ons team kennen!

Judith

Ik ben trotse eigenaar van Zoess en heb passie en liefde voor het kappersvak. Ik kan er mijn creativiteit heel goed in kwijt en ben er trots op om samen met het team deze passie te kunnen delen met jou!

John

John Vels, graag crea bea met alle haarsoorten. Gezelligheid, enthousiasme en mooi haar staan bij mij vooraan. Al meer dan 12 jaar ervaring als topstylist. Tijd voor wat anders? Dan zie ik je hopelijk snel.

Demi

Hi, ik ben Demi. Het kappersvak is mij op het lijf geschreven! Ik kan mijn creativiteit er goed in kwijt en vind het heerlijk om onder de mensen te zijn. Ik ben altijd te porren voor iets nieuws. Toe aan een nieuw kapsel? Hopelijk tot snel!

Trix

Mijn naam is Trix. In september 2019 ben ik als leerling begonnen bij Kapsalon Zoess. Van jongs af aan ben ik al bezig met haarmode en styling. Ik vind het geweldig dat ik nu eindelijk aan de opleiding mocht beginnen om zo het kappersvak te leren. Dit is echt iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en ik hoop u gauw te zien !

Iris

Ik ben Iris en ben in 2021 begonnen met de kappersopleiding en wordt opgeleid bij Kapsalon Zoess. Hier leer ik de nieuwste trends en ontvang ik u graag met een warm welkom.

Ik heb er erg veel zin in om alles over het vak te leren en ik hoop u gauw te zien in de salon!