Hoe zoess is begonnen.

Kapsalon Zoess is geboren vanuit een passie. Een passie voor het kappersvak, het creatief bezig zijn en de mensen met een goed gevoel de deur uit laten gaan. Kapsalon Zoess heeft een vestiging in Schagen en Tuitjenhorn. In Schagen zijn wij zijn gevestigd in een mooi monumentenpand op ’t Noord, een van de mooiste straatjes in Schagen. In Tuitjenhorn is de kapsalon centraal gelegen in de kern van het dorp aan de dorpsstraat.

We zien u graag in één van onze vestigingen in Schagen of in Tuitjenhorn. Een afspraak maken kan online of door te bellen naar: 0224 292936 (Schagen) of 0226 426141 (Tuitjenhorn).

Gezelligheid is belangrijk.

We doen ons best om onze klanten zich thuis te laten voelen en aan alle wensen te voldoen. De medewerkers zijn met hart en ziel bezig met het vak en daarmee ook met de klant. Een goed advies, creativiteit en kwaliteit staan naast een goede sfeer en enthousiasme voorop. De medewerkers geven advies aan de hand van de vorm van uw gezicht, haartype en persoon. Ook op gebied van haarkleuring kunt u een goed advies krijgen van onze kleurspecialistes.

Nadat het haar in model geknipt is wordt uw haar gedroogd om te kijken of het in natuurlijke valling goed valt. Door trainingen en cursussen blijven wij up-to-date en geïnspireerd. Wij gaan voor topkwaliteit!